maandag 23 september 2019

Stiekem is niet altijd leuk





Wanneer Vera’s zoektocht naar de ware Jakob wederom op een teleurstelling uitloopt, wordt zij gedreven tot het plegen van een misdrijf. Tijdens haar dagelijkse werk in een luxe cadeauwinkel probeert Vera haar misdaad krampachtig verborgen te houden. Ze blijkt echter niet de enige met een dubbele agenda te zijn. Als haar werkgever plotseling verdwijnt, belandt Vera in het wespennest van een criminele organisatie.


Werkelijk niets lijkt te zijn wat het is in deze thriller. Als lezer val je van ene in de andere verbazing. 


Vera wil dolgraag een man, het is haar ideaalbeeld. Alleen die man kan ze maar niet vinden en ze is dan ook erg teleurgesteld. Maar Vera bedenkt een plan om toch te krijgen wat ze zo ontzettend graag wil.


Ondertussen werkt ze stug door in de cadeauwinkel waar ze al jaren werkt, maar daar gebeuren kleine dingen, die Vera aan het denken zetten. Tel daarbij op dat er in haar privéleven toch ook niet helemaal lijkt te gaan zoals Vera zich had voorgesteld, en Vera haar leventje wankelt.


De personages in het verhaal zijn weer bijzonder goed beschreven en uitgediept door Marcella Kleine. We leren Vera echt kennen en er wordt een tipje van de sluier van haar verleden opgelicht, dat samen maakt het verhaal nog weer intrigerender.

Een boek waaraan je heerlijke uren leesplezier  beleeft!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten