vrijdag 23 december 2016

In vuur en vlam




In Klikspaan wordt Helen Carter met een aantal branden geconfronteerd. Mysterieuze branden wel te verstaan! Op één avond gaan vlak na elkaar een drietal gebouwen in vlammen op. Bij één van de branden valt een slachtoffer, bij de andere branden niet. De branden lijken te zijn aangestoken, maar door wie en waarom?

Helen Carter probeert het onderzoek op de rit te krijgen maar dat gaat niet eenvoudig. Inmiddels heeft een nieuwe leidinggevende haar team onder zijn hoede gekregen. Deze leidinggevende lijkt veel interesse in Helen te hebben. Helen raakt onzeker, doet zij haar werk wel goed? Dan ontstaan er op een avond weer een aantal branden tegelijk waarbij weer een slachtoffer valt. 

Langzamerhand lijkt zich een patroon te ontwikkelen. Een link tussen de slachtoffers misschien? Helen heeft het er lastig mee, en ook haar teamleden hebben het zwaar.

In dit boek weer Alridge ook de spanning weer op te voeren en je als lezer geboeid te houden tot de laatste pagina! Geweldig zoals deze auteur een verhaal als puzzelstukjes in elkaar weet te leggen. Van dit, voorlopig, laatste deel van de serie heb ik weer ontzettend genoten en wat mij betreft mag er dan ook gerust weer een deel volgen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten