vrijdag 23 december 2016

Rozen plukken met M.J. Arlidge


Afbeeldingsresultaat voor pluk een roos

Pluk een roos is alweer het derde boek wat draait rondom inspecteur Helen Grace. In de twee eerdere boeken, was al te lezen dat Helen privé met haar eigen demonen en problemen kampt. Zo is ze op zoek naar de zoon van haar overleden zuster. Een zoektocht die niet eenvoudig is en een zwakke plek van Helen Grace.

In dit deel moet Helen op zoek naar de moordenaar van een aantal vrouwen waarvan de lichamen worden. De vrouwen zijn vermist, maar vreemd genoeg worden er nog wel berichtjes van hen ontvangen door de familie. Hoe kan is dat mogelijk? Helen start een zoektocht samen met haar team. Tijdens de race tegen de klok om de moordenaar te vinden, ondervindt Helen tegenwerking van haar leidengevende Ceri Hartwood. Wat is er toch wat Hartwood tegen Helen heeft? En wordt Helen de dupe van de acties van haar leidinggevende?


Allemaal vragen die na het lezen van het boek zijn beantwoord. Veel is er hier niet over te zeggen zonder details van het verhaal weg te geven. Dat doen ik dan ook maar niet. 
Gewoon zelf het boek gaan lezen . Het staat garant voor veel leesplezier! Zelf ben ik direct na het lezen van Pluk een roos verder gegaan, in het –voorlopig- laatste deel over Helen Carter, Klikspaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten